Orthopedisch chirurg

Dr. Daniel Haverkamp

Dr. Daniel Haverkamp
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Haverkamp, D. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“Op de basisschool was het voor mij al duidelijk dat ik Orthopedisch chirurg wilde worden.”

"Al vanaf jonge leeftijd ben ik gefascineerd door beweging en het bewegingsapparaat. Op de basisschool was het voor mij dan ook al duidelijk dat ik Orthopedisch chirurg wilde worden.
 

Als Orthopedisch Chirurg ben ik gespecialiseerd in behandeling van heupafwijkingen en voet/enkel problemen. De opleiding geneeskunde en specialisatie heb gevolgd in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam, met als opleider Prof Dr. C.N. van Dijk. Na mijn opleiding heb ik een jaar in het AMC gewerkt als Orthopedisch Chirurg met als aandachtsgebied voet/enkel en heup. Door een intensieve samenwerking met Prof van Dijk is er een ruime expertise en ervaring opgedaan op het gebied van afwijkingen van de enkel. 

In 2006 ben ik gepromoveerd op de rol van de intertrochantere osteotomie in de behandeling van slijtage van de heup met Prof dr R.K. Marti als promotor. In dit proefschrift beschrijf ik de toekomstige rol van de heuparthroscopie, waar ik me daarna verder in gespecialiseerd heb. Van 2012 tot 2018 heb ik in het Slotervaart ziekenhuis gewerkt, ben daar actief bij de opleiding betrokken geweest en heb ons wetenschapsbureau SCORE opgezet. 
Sinds 2018 ben ik verbonden aan Xpert Clinics Orthopedie."

Dr. Daniël Haverkamp (1976) volgde de opleiding tot orthopedisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum, Ziekenhuis Hilversum en het Slotervaartziekenhuis.

  • AGB code
    03005906
  • BIG nummer
    19057887701
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 05Maak een afspraak