neem-contact-op-met-orthopedie-xpert-clinics

Contact

Direct contact

Afspraak inplannen bij de orthopedisch chirurg?

U kunt via onderstaande knop direct een afspraak inplannen bij de orthopedisch chirurg. Hiervoor is een verwijzing van uw (huis)arts vereist. Met een verwijzing wordt uw behandeling door uw verzekeraar vergoed. Indien u geen verwijzing heeft, moet u de behandeling zelf betalen.

Maak een afspraak (ik heb een verwijzing)

Indien u liever telefonisch contact heeft, kunt u ons bereiken op het onderstaande nummer.

Telefoonnummer: 088 778 52 05

MA - DO  08:00 - 18:00   |   VR  08:00 - 17:00

Afspraak maken bij de fysiotherapeut?

Afspraken voor fysiotherapie kunt u zelf inplannen op het portaal. 

Maak een afspraak fysiotherapie (verwijzing niet nodig)

Hier kunnen alleen nieuwe patiënten fysiotherapie zich inschrijven. Uiteraard kunt u ook bellen met 085 0196586 om een afspraak te maken.  

In behandeling bij Annatommie mc?

Annatommie mc gaat verder als Xpert Clinics Orthopedie. Indien u in behandeling bent bij Annatommie mc, kunt u bij vragen contact opnemen via 088 022 0600.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Voor de zorg die wij bieden, kunt u snel terecht voor zowel uw eerste afspraak als de daadwerkelijke behandeling. Niet alle patiënten kunnen bij ons worden behandeld. Of u bij ons behandeld kunt worden, is mede afhankelijk van uw leeftijd of medische conditie. Om te bepalen of overstappen naar Xpert Clinics voor u zinvol is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw huisarts en/of zorgverzekeraar.

Indien u een verwijzing heeft en nog geen eerste afspraak hebt gehad in het ziekenhuis dan kunt u deze verwijzing gebruiken om een afspraak te maken bij Xpert Clinics. Uw verwijzing blijft 1 jaar geldig.

Heeft u al een of meer afspraken gehad in het ziekenhuis dan heeft u wel een nieuwe verwijzing nodig van uw huisarts.

Wilt u een consultafspraak maken? Vul dan het online afspraakformulier in en laat uw gegevens achter zodat wij u kunnen bellen om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Geeft u er de voorkeur aan om direct telefonisch een afspraak te maken? Dat kan natuurlijk ook. U belt hiervoor met ons informatiecentrum via 088-7785205.

Wilt u uw afspraak wijzigen of verzetten? Neem dan uiterlijk 48 uur van te voren contact met ons op. We kunnen uw afspraak dan wijzigen of verzetten en iemand anders de mogelijkheid bieden uw plaats in te nemen. Helaas zijn wij genoodzaakt kosten in rekening tebrengen wanneer u uw afspraak na deze tijd verzet. 

Afspraak verzetten/afzeggen

Voor een behandeling bij Xpert Clinics Orthopedie heeft u altijd een verwijzing van uw huisarts of ander medisch specialist nodig.

Met een verwijzing van uw huisarts of ander medisch specialist worden alle behandelingen die u ondergaat bij de artsen van Xpert Clinics Orthopedie door bijna alle zorgverzekeraars 100% vergoed.

Let op: voor zorg die onder de basisverzekering valt, moet u eerst uw eigen risico opmaken. Het maakt daarbij niet uit of u naar onze kliniek komt of naar het ziekenhuis gaat. In 2021 bedraagt het minimale eigen risico € 385. Een overzicht van gecontracteerde zorgverzekeraars vindt u op de pagina Vergoeding behandeling.

Xpert Clinics Orthopedie heeft niet alleen korte wachttijden, maar ook snelle toegang voor daadwerkelijke behandelingen. Een overzicht van de meest actuele wachttijden van onze vestigingen vindt u op de pagina Wachttijden.

Voor spoedgevallen en calamiteiten zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. U belt hiervoor met 088-7785225.

Op onze speciaal hiervoor ingerichte coronapagina geven wij uitleg over onze aangepaste richtlijnen voor uw bezoek aan de kliniek. Wij verzoeken u dit voorafgaand aan uw bezoek goed door te lezen.

Wilt u een patiënt verwijzen voor een consult of overleggen met één van onze specialisten? Of wilt u een spoedgeval verwijzen? Maak dan gebruik van onze speciale verwijzers telefoon: 088-7785218.

Wij ontvangen graag uw feedback! U kunt uw klacht, compliment of tip hier indienen. Meer informatie over de procedure vindt u op de pagina Kwaliteit.

Voor verwijzers

Wilt u een patiënt verwijzen voor een consult of overleggen met één van onze specialisten? Of wilt u een spoedgeval verwijzen? Maak dan gebruik van onze speciale verwijzers telefoon: 088-7785218

Overig contact

Voor een overzicht van al onze vestigingen, zie ons vestigingenoverzicht.

Geeft u er de voorkeur aan om uw gegevens achter te laten zodat wij u kunnen bellen om een afspraak te maken?
Dat kan natuurlijk ook. Vult u dan het online afspraak formulier in:

Maak een afspraak

Maak een afspraak
Veelgestelde vragenMaak een afspraak