Veelgestelde vragen

FAQ

Alles op een rijtje

Een afspraak maken bij Xpert Orthopedie is zo geregeld. Eén telefoontje (088 778 52 05) en we plannen meteen een consult voor u in.

Xpert Orthopedie kent geen lange wachttijden, u wordt dus altijd snel geholpen. We hebben met alle grote zorgverzekeraars afspraken gemaakt over de vergoeding van behandelingen door onze handchirurgen. In uitzonderlijke gevallen heeft u wel toestemming van uw verzekering nodig. Daarbij helpen we u natuurlijk graag.

Voor het inplannen van de afspraak heeft het informatiecentrum een aantal gegevens van u nodig. Zou u zo vriendelijk willen zijn om de volgende informatie bij de hand te houden:

  • Uw BSN-nummer 
  • Uw verzekeraar en polisnummer 
  • De naam van uw huisarts

Alle medewerkers van Xpert Orthopedie doen hun werk met maximale inzet en zo nauwkeurig mogelijk. We willen immers dat u als patiënt tevreden bent en blijft. Voor alle facetten van onze organisatie hebben wij strikte interne richtlijnen opgezet. Zo weten we zeker dat al onze medewerkers op dezelfde manier werken, en kunt rekenen op vertrouwde zorg.

Toch kan het gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent, en daar met uw behandelend arts samen niet uitkomt. Dan is het goed om te weten dat u uw klacht kunt uiten en dat wij er op een adequate wijze op zullen reageren. U kunt een e-mail sturen naar info@equipezorgbedrijven.nl t.a.v. de Klachtenfunctionaris.

Het consult en alle operaties die u ondergaat bij Xpert Clinics Orthopedie worden door alle grote zorgverzekeraars volledig vergoed. Er is geen aparte toestemming nodig van uw verzekeraar voor operaties in onze kliniek of door onze artsen. Wel moet u altijd een verwijsbrief van de huisarts of een andere medisch specialist meenemen naar het consult.

Daarnaast is het verstandig rekening te houden met uw verplicht eigen risico. De zorgverzekeraar kan kosten in rekening brengen voor bijvoorbeeld het voorschrijven van medicatie. In een uitzonderingsgeval kan het nodig zijn dat we toestemming van uw verzekeraar nodig hebben. Uw arts zal dat altijd van tevoren met u bespreken.
Zorgkosten worden bij gecontracteerde zorgverzekeraars, zonder uw tussenkomst, in rekening gebracht.

Meer informatie over de vergoeding van uw behandeling kunt u hier vinden.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 05 Plan een intake