Zo helpen we

Ons zorgteam staat voor u klaar. U bent van harte welkom op één van onze 5 vestigingen.

Stap 1: Verwijzing van uw huisarts

Een afspraak maken is zo geregeld

Voor het maken van een afspraak heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Heeft u deze verwijzing, dan kunt u bellen naar ons informatiecentrum:    088-7785205  

In overleg met u wordt er een afspraak ingepland in de vestiging van uw keuze.
U kunt ook uw gegevens achterlaten op onze contactpagina. Wij nemen dan contact met u op om een consultafspraak in te plannen wanneer het u uitkomt.  

Bij het inplannen van een afspraak is het handig onderstaande gegevens bij de hand te houden: 
•    Uw BSN-nummer 
•    Uw verzekeraar en polisnummer 
•    De naam van uw huisarts

  Stap 2: Maak een afspraak

  U komt op consult

  De specialist stelt op basis van uw verhaal en het lichamelijk onderzoek de oorzaak van uw klachten vast. Mogelijk is daarvoor nog aanvullend onderzoek nodig, zoals het maken van een röntgenfoto. Veel van deze aanvullende onderzoeken kunnen meteen gedaan worden, u hoeft hiervoor dus niet terug te komen. 
  De orthopedisch specialist bespreekt met u de behandelmogelijkheden en stelt samen met u een behandelplan op.

  Stap 3: Consultafspraak met arts

  Conservatieve en operatieve trajecten

  Niet altijd is een operatie direct noodzakelijk. We kunnen dan kiezen voor een conservatieve behandeling. Conservatieve therapie kan bestaan uit advies, injecties, fysiotherapie, pijnstilling, zooltjes of een brace.
    
  Heeft de specialist samen met u besloten om tot een operatie over te gaan? Dan vult u een digitale vragenlijst in over uw algehele gezondheid voor de anesthesie. Vervolgens plannen we de operatie in. Op de operatiedag bereidt de verpleegkundige u zorgvuldig voor. Daarna wordt u onder begeleiding van de anesthesie naar de operatiekamer gebracht. Afhankelijk van het type operatie mag u dezelfde dag naar huis of blijft u een nachtje op de verpleegafdeling.

  Stap 4: Behandeling & Nazorg

  Ook ná de behandeling blijven we goed voor u zorgen

  Na de operatie moet u herstellen en revalideren. Soms gaat dat snel, soms duurt het wat langer. De revalidatieduur en intensiteit is afhankelijk van het type ingreep.
  Het is goed om te bedenken dat u na de operatie thuis hulp nodig zult hebben. Is die hulp niet voorhanden, bespreek dit dan vóór de operatie met uw huisarts. Hij/zij kan helpen een geschikte thuiszorgorganisatie te vinden.
  Gaat u na de ingreep naar huis, dan blijft onze kliniek bereikbaar voor vragen of als u zich zorgen maakt. Pas na de laatste controle, als u helemaal tevreden bent, nemen we afscheid van elkaar.

  Maak een afspraak
  Bel 088 778 52 05 Plan een intake