staand lichaam met markeringen voor behandelingen aan arm, heup en been

Verwijzers

Verwijzen

Voor het verwijzen van uw patiënt kunt u gebruikmaken van ZorgDomein. Via ZorgDomein kunt u uw verwijsbrief makkelijk en snel digitaal verzenden naar de verschillende vestigingen van Xpert Clinics Orthopedie.

Intercollegiaal overleg

Wilt u een patiënt doorverwijzen voor een consult of overleggen met één van onze specialisten? Of wilt u een spoedgeval doorverwijzen? Maak dan gebruik van onze speciale verwijzers telefoon: 

088 778 52 18 

U kunt ook een email sturen naar info@verwijder-dit.xpertclinics.nl.

Xpert Clinics Orthopedie biedt op verschillende locaties in heel Nederland gespecialiseerde en geïntegreerde zorg aan. Diagnose, behandeling en vervolgtraject sluiten hier naadloos op elkaar aan. Onze specialisten hebben een schat aan ervaring en kennis van behandelingen aan heup, knie, enkel, schouder en elleboog, waardoor we zorg kunnen leveren met bewezen resultaat. 
Wij behandelen conservatief waar mogelijk en operatief indien nodig. 
Onze klinieken kennen korte wachttijden, zowel voor het eerste consult als voor het behandeltraject. 

Actuele wachttijden

Xpert Clinics biedt ook excellente medische zorg op het gebied van hand- en polszorg, handtherapie, oogzorg, ooglaseren, proctologie en revalidatiezorg

Geaccrediteerde nascholing

Xpert Clinics organiseert het hele jaar door gratis geaccrediteerde nascholingen voor huisartsen. De nascholingen worden gepresenteerd door onze specialisten in al onze vakgebieden (Orthopedie, Hand- en polszorg, Oogzorg en Proctologie) en worden zowel op locatie als online gegeven. 

Bekijk een actueel overzicht en meld u eenvoudig aan via Medische Scholing.

medischescholing.nl

We voegen continu nieuwe nascholingen toe. Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Vestigingen

Xpert Clinics Orthopedie heeft diverse hoofdvestigingen en poliklinieken. Op de poliklinieken vinden de consulten, diagnostiek, controles en kleinere ingrepen plaats. Op onze hoofdvestigingen vinden naast de consulten, diagnostiek, therapie en controles ook alle (grotere) operaties plaats. Bekijk hier onze vestigingen

Patiëntervaringen

Wij ontvangen patiënten in een kleinschalige, prettige omgeving. Er is tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht en gezamenlijk overleg over het behandeltraject. Patiënten geven ons daarom uitstekende waarderingen op Zorgkaart Nederland.

Onze specialisten zien honderden patiënten per jaar, waardoor ze sneller de juiste diagnose kunnen stellen. Lees hier hoe onze patiënten onze zorg hebben ervaren. 

Vergoeding

Alle zorg die uw patiënt ondergaat bij de medisch specialisten van Xpert Clinics Orthopedie wordt door alle zorgverzekeraars volledig vergoed.

Meelopen in de kliniek

Bent u benieuwd hoe wij uw patiënt helpen, een behandeling uitvoeren of hoe een dag op onze kliniek eruit ziet? Op aanvraag kunt u een dag meelopen met één van onze artsen. Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om een afspraak in te plannen. Meld u hier aan.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze nascholingen, meeloopdagen,
onderzoeken en andere relevante zaken? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief voor verwijzers.

Aanmelden

Maak een afspraak
Veelgestelde vragenMaak een afspraak