staand lichaam met markeringen voor behandelingen aan arm, heup en been

Verwijzers

Snelle toegang tot gespecialiseerde zorg voor uw patiënten. Heeft u een patiënt met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat? En zoekt u een goede specialist? Onze specialisten hebben een schat aan kennis en ervaring. Dat biedt zekerheid voor uw patiënten: zij krijgen altijd de juiste behandeling door de juiste specialist. Wetenschap maakt innovatie mogelijk. Daarom doen wij onderzoek naar ontwikkelingen die de orthopedische zorg beter maken. Hierbij werken we samen met het UMC Amsterdam.

Uw patiënt kan snel bij ons terecht en de zorg is 100% vergoed.

Voor het verwijzen van uw patiënt kunt u gebruikmaken van ZorgDomein. Via ZorgDomein kunt u uw verwijsbrief makkelijk en snel digitaal verzenden naar de verschillende vestigingen van Xpert Clinics Orthopedie.

Wilt u een patiënt doorverwijzen voor een consult of overleggen met één van onze specialisten? Of wilt u een spoedgeval doorverwijzen? Maak dan gebruik van onze speciale verwijzers telefoon: 088 778 52 18. U kunt ook een email sturen naar info@verwijder-dit.xpertclinics.nl.

Waarom Xpert Clinics Orthopedie?

Onze focusklinieken bieden in heel Nederland gespecialiseerde en geïntegreerde zorg: diagnose, behandeling en vervolgtraject sluiten naadloos op elkaar aan. Dat levert zorg op van topkwaliteit met bewezen resultaat. Onze klinieken kennen korte wachttijden. Uw patiënt kan altijd snel bij ons terecht voor een eerste consultafspraak. Ook het behandeltraject kan op korte termijn gepland worden. Wij ontvangen patiënten in een kleinschalige, prettige omgeving. Er is tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht en gezamenlijk overleg over het behandeltraject. Uw patiënt is bij ons in goede handen. 
 

Geaccrediteerde nascholing

Gratis en geaccrediteerde nascholingen volgt u als huisarts bij Xpert Clinics. Heel het jaar door geven wij fysieke en digitale nascholingen in onze vakgebieden.

Voor een actueel overzicht van onze nascholingen verwijzen wij u naar: 

nascholingdoorverwijzer.nl

Hier kunt u zich eenvoudig aanmelden voor één van onze scholingen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze nascholingen, meeloopdagen,
onderzoeken en andere relevante zaken? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Aanmelden

Wachttijden

Onze klinieken kennen korte toegangstijden. Uw patiënt kan altijd snel bij ons terecht voor een eerste consultafspraak. Ook het behandeltraject kan op korte termijn gepland worden.

Wachttijden

Vestigingen

Xpert Clinics Orthopedie heeft een hoofdvestiging en diverse poliklinieken.
Op onze hoofdvestiging vinden naast de consulten, diagnostiek, therapie en controles ook alle (grotere) operaties plaats. Op de poliklinieken vinden de consulten, diagnostiek, controles en kleinere ingrepen plaats.

Vestigingen

Meelopen in de kliniek

Bent u benieuwd hoe wij een behandeling uitvoeren, ons zorgtraject doorlopen of hoe een dag op onze kliniek eruit ziet? Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor een meeloopdag met een van onze artsen. De meeloopdagen worden op aanvraag voor huisartsen georganiseerd. Na aanmelding neemt een van onze medewerkers contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Aanmelden

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 05Maak een afspraak