Ervaring
De voetoperatie van mevrouw Veerman-Seine

De voetoperatie van mevrouw Veerman-Seine

“Het is best raar dat ik geen pijn meer heb.”

Mevr. Veerman-Seine (48): “Ik ben verpleegkundige en moet voor mijn werk dus heel veel staan. Door overbelasting kreeg ik pijn aan mijn hak. Ik kon niet meer normaal op mijn voet staan en liep alleen nog op mijn teen. De huisarts stuurde me door naar het ziekenhuis en daar kreeg ik te horen dat ik geopereerd moest worden. Maar er was een wachtlijst van vijf maanden. Via een collega kreeg ik de tip om naar Xpert Clinics te gaan. Daar kon ik al binnen twee weken geopereerd worden. Ik was er zo blij mee!”

Operatie aan de voet

Dr. Daniël Haverkamp heeft me vorig jaar oktober de eerste keer geopereerd. Hij heeft een stuk bot verwijderd van mijn hak en de achillespees losgemaakt, schoongemaakt en weer vastgezet. De operatie is hartstikke goed gegaan, maar ik bleef toch pijn houden. Ik moest opnieuw 4 weken een walkerschoen, maar dat had helaas geen resultaat. Ik bleef last houden van zelfde punt. Dr. Haverkamp heeft me toen opnieuw geopereerd en met succes: ik ben nu helemaal pijnvrij.”

Soepel en sterk

“De operatie is nog maar een paar weken geleden maar ik ben nu alweer therapeutisch aan het werk. De bedoeling is om vanaf volgende maand weer volledig mee te gaan draaien. Het is wel raar dat ik geen pijn meer heb. Je gaat ernaar bewegen en op een gegeven moment wen je toch aan de pijn. Om alles weer soepel en sterk te krijgen doe ik zelf thuis oefeningen. Ik moet weer leren om plat op mijn voet te lopen en goed af te wikkelen. Fysiotherapie was niet nodig.”

Dikke pluim

“Over de kliniek ben ik zeer tevreden. Echt super hoe je ontvangen en geholpen wordt. Als je een vraag hebt tussendoor kun je altijd contact opnemen. De dames achter de balie verdienen een dikke pluim, ze zijn altijd vriendelijk. Het contact met dokter Haverkamp was ook super. Je merkt wel dat er een groot verschil is tussen een regulier ziekenhuis en deze kliniek. In het ziekenhuis kwam ik gewoon op de wachtlijst want het was niet urgent. Ergens snap ik dat wel, maar het gaat wel om mijn lichaam. Als ik elders eerder geholpen kan worden, heb ik die anderhalf uur rijden er graag voor over.”

Maak een afspraak
Veelgestelde vragenMaak een afspraak