Diagnostiek

Ook voor een diagnostisch onderzoek kunt u terecht bij Xpert Clinics Orthopedie

Maak een afspraak

In opdracht van de orthopedisch chirurg of huisarts kan direct of binnen enkele dagen een diagnose worden gesteld met behulp van een:

Verwijzing

Wanneer de orthopedisch chirurg van Xpert Clinics Orthopedie opdracht geeft voor diagnostisch onderzoek dan wordt dit onderdeel van een orthopedische behandeling en is een verwijzing orthopedie voldoende. Ook kan uw specialist Xpert Clinics Orthopedie inschakelen voor MRI-scan, röntgenfoto of echografisch onderzoek. Omdat wij het belangrijk vinden dat onderzoeksresultaten altijd door een arts met u worden besproken, doen wij geen onderzoeken zonder verwijzing.

Vergoeding

Wanneer de orthopedisch chirurg opdracht geeft voor diagnostisch onderzoek dan wordt dit onderdeel van een orthopedische behandeling en als zodanig wordt het onderzoek vergoed. Onderzoeken die worden aangevraagd door specialisten, worden in de meeste gevallen direct door uw zorgverzekeraar vergoed.

Diagnostiek op aanvraag van de huisarts

Wanneer de huisarts u doorverwijst voor röntgen of echografie van het bewegingsapparaat is dit mogelijk bij Xpert Clinics Orthopedie. U kunt waarschijnlijk dezelfde dag nog terecht. Als de huisarts u doorverwijst voor een MRI-scan, hangt het van uw verzekeraar of dit wordt vergoed. Bekijk hiervoor uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgbemiddelaar.

Uiteraard kunt u ook bij Xpert Clinics Orthopedie informeren; wij staan u graag te woord.Onze radiologen verzorgen de verslaglegging van de beelden van de MRI, röntgen en echo-onderzoeken. Deze verslagen zijn binnen 48 uur beschikbaar en vervolgens kan uw behandelend arts met u de uitslag bespreken.

De aanvrager van het onderzoek krijgt het onderzoek en het verslag en bespreekt de uitslag met u. Dit kan uw orthopedisch chirurg, huisarts of specialist zijn. Onze orthopedisch chirurgen bespreken de uitslag bij voorkeur tijdens een consult, maar het kan ook telefonisch. Afhankelijk van de uitslag van het onderzoek wordt in overleg met u uw verdere behandelplan bepaald.

Maak een afspraak
Veelgestelde vragenMaak een afspraak