Amstelveen

Amstelveen

Burgemeester Haspelslaan 131
1181 NC Amstelveen

Welkom bij Xpert Clinics Orthopedie Amstelveen

Met ons team van artsen proberen wij u bij Xpert Clinics Orthopedie de best mogelijke behandeling te bieden. De kliniek heeft een huiselijke, aangename sfeer en voelt dus niet aan als een ziekenhuis. In deze prettige omgeving vinden het consult, de controles, de therapie en de kleine- en grote ingrepen plaats. 
Op locatie Amstelveen is ook beeldvormende diagnostiek aanwezig zoals Röntgen en MRI. De afdeling Diagnostiek is ook open op zaterdag van 8:00 tot 17:30.

Voortdurend kijken we naar ons proces en hoe we het kunnen verbeteren, hoe het beter en vriendelijker kan voor u als patiënt. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om te zorgen dat uw verblijf binnen onze kliniek goed verloopt. Mocht u onverhoopt niet helemaal tevreden zijn over onze service, laat het ons weten. Wij willen er alles aan doen om de zorg voor u slimmer, beter en vriendelijker te maken. 

Parkeren

Bezoekers van Xpert Clinics Amstelveen kunnen gratis op ons parkeerterrein (achter de slagboom) parkeren. U krijgt bij het inrijden een parkeerkaartje. Bij vertrek kunt u deze bij de receptie laten scannen, zodat u het parkeerterrein kunt verlaten.
Let op: op de Burgemeester Haspelslaan (vóór de slagboom) geldt betaald parkeren.

In onze wachtruimte kunt u gebruik maken van wifi.
Vestiging Amstelveen is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Bezoektijden verpleegafdeling

Bezoek is mogelijk (maximaal 1 bezoeker per patiënt) tussen 17:00 en 20:00 uur. Bij ontslag uit onze kliniek is het ook mogelijk de patiënt op te halen van de verpleegafdeling.

Maak een afspraak
Veelgestelde vragenMaak een afspraak