Orthopedisch chirurg

Dr. Johan Pot

Dr. Johan Pot
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Pot, J.H. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“Tijdens het opereren streef ik altijd naar perfectie.”
Specialisaties
  • Knie
Locaties

"Bij Xpert Clinics kunnen we de logistiek voor de patiënt optimaal inrichten zodat je de beste zorg kan leveren. Dat is voor de patiënt uiteraard goed, maar ook een hele fijne plek om er te werken.

Ik ben orthopedisch chirurg en gespecialiseerd in knieën.
Ik heb voor mijn vak gekozen omdat klachten van knieën heel veel invloed om iemands leven hebben en dat je daar echt het verschil kan maken. De combinatie van tot de juiste diagnose komen, samen met een patiënt een behandelplan maken en het technische van orthopedie maakt dit het mooiste vak dat er is.

Ik wil dat mijn patiënt zijn verhaal kwijt kan, zonder dat hij of zich een nummertje voelt. Vervolgens maken we samen een plan met een eerlijk verhaal over de verwachtingen. Als het traject duidelijk is voor beiden, gaan we over tot behandelen. Tijdens het opereren streef ik altijd naar perfectie. Dat verwacht ik van mezelf en mag mijn patiënt ook van mij verwachten."

Dr. Pot heeft zich gespecialiseerd in het Westeinde/Bronovo Ziekenhuis en het LUMC tot orthopedisch chirurg. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan met knieproblematiek. Daarna heeft hij een fellowship (superspecialisatie) gedaan in Flinders Medical Centre in Australie. Sinds 2020 werkt Johan Pot als orthopedisch chirurg/traumatoloog in het BovenIJ Ziekenhuis en sinds 2021 in de KneeClinic. De KneeClinic is per 2023 overgenomen door Xpert Clinics Orthopedie.

  • BIG nummer
    49910801201
Maak een afspraak
Veelgestelde vragenMaak een afspraak