Orthopedisch chirurg

Drs. Hans van der Linden

Drs. Hans van der Linden
“Mijn ambitie is om een van de meest innovatieve heupchirurgen te worden van Nederland.”
Specialisaties
  • Heup
Locaties

"Mijn specialisatie is heupchirurgie. Na een fellowship heup te hebben doorlopen in het Reinier de Graaf Ziekenhuis was ik ervan overtuigd om heupchirurg te worden. De kwaliteit van leven gaat zo enorm vooruit bij patiënten na een heupoperatie. Daar kan ikzelf enorm van genieten. Mensen die nog midden in het leven staan weer gelukkig maken met een nieuwe heup, geeft mij een enorme kick."

"Mijn ambitie is om een van de meest innovatieve heupchirurgen te worden van Nederland. Stilstand is achteruitgang en ik houd mij dan ook graag bezig met innovatie binnen de zorg. Ik zou graag grote revisies willen blijven doen in het ziekenhuis en de standaard totale heupoperaties op een zo goed mogelijke manier willen plaatsen met een zo goed mogelijk en op elkaar ingespeeld team. 
In een focuskliniek als Xpert Clinics dragen de korte lijnen bij aan een goede kwaliteit van een behandeling. Verbeteringen zijn snel in te passen en daardoor kan de kwaliteit makkelijk verhoogd worden. Daarnaast is het voor mij zeer prettig om in een dedicated team te werken waarbij de patient op 1e plek staat."

Na zijn opleiding tot orthopeed heeft drs. Van der Linden een fellowship heup/trauma gevolgd in het Reinier de Graaf Ziekenhuis. Een jaar later is hij in de orthopedische staf toegetreden in het Reinier de Graaf Ziekenhuis waar hij totale heup operaties, heuprevisie operaties en heupscopie operaties uitvoerde.

  • AGB code
    03306675
  • BIG nummer
    19911223201
Maak een afspraak
Veelgestelde vragenMaak een afspraak