Orthopedisch chirurg

Dr. Harm van der Vis

Dr. Harm van der Vis
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Vis, H.M. van der is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“Van jongs af aan ben ik gedreven door beweging.”

"Ik heb de opleiding onder de hoede van Prof. Dr. René Marti in het AMC te Amsterdam mogen volgen en werd gaande weg alleen maar enthousiaster. De combinatie van het uitvoeren van soms zeer moeilijke technische procedures en het plezier in het contact met de mensen die ik mocht behandelen hebben tot op de dag vandaag de vaak lange en fysiek zware werkdagen ruimschoots verlicht.
Daarnaast heb ik mij op het gebied van onderzoek, onder andere naar processen van loslating van heupprotheses en opleiding, altijd ingezet. Het onderwerp van mijn proefschrift is daarop gebaseerd en heeft dit geresulteerd in mijn promotie in 1997. Ik was daarbij in de gelegenheid samen te werken met enkele grote orthopedische chirurgen in Europa zoals Prof. Dr. Per Aspenberg, Prof. Dr. Bernhard Weber, Dr. Tomas Drobny en Prof. Dr. Niklaus Bohler. Het opleiden van enthousiaste jonge artsen en hen begeleiden naar het moment dat ze als volwaardige orthopedisch chirurgen zelfstandig verder kunnen. Sinds 2018 ben ik verbonden aan Xpert Clinics Orthopedie.
Van jongs af aan ben ik gedreven door beweging: zeilen was mijn passie in mijn vroege jeugd. Later ben ik gaan wedstrijdroeien en heb met mijn acht bij Aegir (Groningen) aan vele (inter)nationale wedstrijden meegedaan zoals de Royal Henley Regatta."

Dr. Harm van der Vis (1958) volgde na zijn studie geneeskunde aan de Rijks Universiteit in Groningen, de opleiding tot Orthopedisch chirurg in het Academisch Medisch centrum, Tergooiziekenhuizen Hilversum en het Slotervaartziekenhuis.

  • AGB code
    03005508
  • BIG nummer
    19024594101
Maak een afspraak
Veelgestelde vragenMaak een afspraak