Orthopedisch chirurg

Drs. Denis Dartée

Drs. Denis Dartée
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Dartée, D.A. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“Mijn doel is een tevreden patiënt met een resultaat waar hij of zij jaren mee vooruit kan.”
Specialisaties
  • Heup
  • Knie

Ik heb met veel plezier 21 jaar maandelijks een paar dagen in Ireland in een privékliniek gewerkt. Helaas moest ik door Covid hiermee stoppen. Het werken in een dedicated team zoals ook bij Xpert Clinics geeft mooie resultaten voor de patiënt en veel werkplezier voor mij. 

Als orthopedisch chirurg ben ik gespecialiseerd in heupen en knieën met speciale aandacht voor de sporter met zijn of haar blessure.
Mijn doel is een tevreden patiënt met een resultaat waar hij of zij jaren mee vooruit kan. Het verbeteren van de mobiliteit, verminderen van pijn en ongemak dankzij een oplossing die toekomst bestendig is. 

Drs. Dartée heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en heeft zijn werkervaring in chirurgie en orthopedie opgedaan in Rotterdam en Sittard. Vooropleiding Heelkunde volgde hij in Heerlen en de vervolg opleiding orthopedie bij Prof van der Linden in Maastricht. Sinds 1996 is hij werkzaam als orthopedisch chirurg in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch en sinds 1,5 jaar bij The Knee Clinic / Xpert Clinics. Naast wat bestuurlijke activiteiten ben ik teamarts bij de dames van Hockeyclub Den Bosch en consulent bij FC Den Bosch.

  • AGB code
    03005490
  • BIG nummer
    39020568001
Maak een afspraak
Veelgestelde vragenMaak een afspraak