Ervaring
De heupprothese van mevr. De Jong

De heupprothese van mevr. De Jong

“Voor mijn nieuwe heup kon ik gelukkig snel terecht.”

Het advies was om eerst een heupvervanging te doen

Mevr. De Jong: “Ik had al jarenlang knieklachten. Een operatie wilde ik zo lang mogelijk uitstellen, dus ben ik lang aan het rommelen geweest. In heb een injectie gekregen en andere schoenen gekocht, maar op een gegeven moment had ik bijna geen kwaliteit van leven meer. Toen ik dat aangaf in het ziekenhuis, werd ontdekt dat behalve mijn knie inmiddels ook mijn heup versleten was. Het advies was om eerst de heupvervanging te doen en daarna pas de knie. Maar voor een nieuwe heup was er in het ziekenhuis een heel lange wachtlijst. Ten einde raad heb ik de zorgverzekering gebeld en die hebben me gewezen op Xpert Clinics Orthopedie.

Alles gaat efficiënt, wat een verschil

Het verschil met deze kliniek en het ziekenhuis is huizenhoog. Wat mij het meest opviel is het verschil in praktische organisatie. In het ziekenhuis moet je wachten voor een foto, wachten op de uitslag, wachten voor een gesprek met de arts, wachten voor een injectie. Hier gaat alles efficiënt, heerlijk. Vanaf het moment dat je binnenkomt totdat je in een rolstoel naar huis gaat is alles goed, tot en met de info via de mail. Iedereen is vriendelijk, efficiënt en duidelijk. Chirurg Daniël Hoornenborg zal zeker deskundig zijn, daar heb ik weinig verstand van. Maar wat ik vooral merk is dat het hele team goed op elkaar is ingespeeld. Als je zenuwachtig binnenkomt, word je gerustgesteld. Je merkt gewoon dat alles hier goed verlijmd is, alles past in elkaar. Ik geef de kliniek alleen maar tienen.

Ik ga met plezier naar de kliniek

Binnenkort krijg ik dus ook een nieuwe knie. Ik ga met veel vertrouwen de volgende operatie in. Het blijft spannend want het is een zwaardere ingreep. Maar omdat ik weet dat er goede zorg geleverd wordt, ga ik met plezier naar de kliniek. En de koffie is er ook goed, dat is fijn! Ik heb eigenlijk maar één klein puntje: na de operatie krijg je wat te eten en dat is voortreffelijk. Maar de porties zijn veel te groot. Het enige wat je dan wil is een klein hapje. Ik zou dus willen pleiten voor kleinere porties. Want eten weggooien vind ik heel jammer.”

Maak een afspraak
Veelgestelde vragenMaak een afspraak