Ervaring
De heupprothese van dhr. Hofer

De heupprothese van dhr. Hofer

"Voor het hele team: een dikke pluim en niets dan lof."

De behandeling werd 100% vergoed

Dhr. Hofer (68): “Zes jaar geleden heb ik links een nieuwe heup gehad, nu was rechts aan de beurt. Ik had extreem veel pijn en kon niet meer lopen. Maar de chirurg in het ziekenhuis liet me weten dat er een wachtlijst van zes maanden was…

Een vriendin van ons zag in een krantje een advertentie van een kliniek. Ik heb direct de verzekering gebeld maar nee, daar werd de behandeling maar 80% vergoed. Maar ze hadden wel een kliniek waar ze een contract voor 100% vergoeding mee hadden: Xpert Clinics Orthopedie. Ik heb direct gebeld en kon binnen 2 dagen komen voor een afspraak.”

Heel snel geholpen

“Vanaf het moment dat ik de kliniek binnenkwam, voelde het heel vertrouwd. De verwijzing van mijn huisarts bleek niet binnen te zijn. Patricia, die achter de balie zat, is meteen gaan bellen en heeft alles geregeld. Zij heeft 200% meer gedaan dan je normaal gesproken zou verwachten. Daarna had ik een fijn gesprek met drs. Daniel Hoornenborg. Hij heeft echt een rustige uitstraling en legde alles heel goed uit. Ik kon al binnen 13 dagen geholpen worden, daar was ik heel blij mee!”

‘Ik ben fantastisch goed opgevangen’

“De anesthesist heeft me persoonlijk gebeld en uitgelegd hoe de narcose zou gaan. Dat is niet te vergelijken met hoe dat vorige keer in het ziekenhuis ging. Voor de operatie had ik nog een gesprekje met dokter Hoornenborg. Ook na de operatie zag ik hem weer en de volgende ochtend kwam hij zelf aan mijn bed om te vragen hoe het ging. Het lijken misschien kleine dingen, maar voor een patiënt is dat heel belangrijk.

Verpleegster Tabitha, echt een geweldig mens, heeft mij voor en na de operatie heel fijn begeleid. Toen ik bijkwam uit de narcose was ik heel emotioneel en moest ik huilen. Meteen stond zij met een collega naast mijn bed om me gerust te stellen. Ze hebben me fantastisch goed opgevangen. De aandacht die je krijgt, dat ze met je meedenken en de tijd voor je nemen, dat vond ik zo fijn. Ik heb het nog nooit meegemaakt op die manier. Voor het hele team: een dikke pluim en niets dan lof.”

‘Binnen een paar weken weer lopen zonder krukken’

“Binnen een paar weken kon ik weer zonder krukken lopen in huis. Ik kan nu ook weer fietsen en mag weer buiten werken in de tuin. Tijdens de laatste controle zei ik nog tegen dokter Hoornenborg: mijn huisarts heeft de foto’s gezien, waarom zocht hij niet mee naar andere mogelijkheden? Het is zo jammer dat je overal zelf achteraan moet. Ik ben blij dat mijn verzekering me naar Xpert Clinics Orthopedie heeft verwezen. Ik vertel het nu dus aan iedereen, want er gaat echt een wereld voor je open.”

Maak een afspraak
Veelgestelde vragenMaak een afspraak