Physician Assistant

Quirien Welmer

 Quirien Welmer
“Als Physician Assistant (PA) haal ik voldoening uit het in beweging krijgen van patiënten en ze te begeleiden naar de best mogelijke functionaliteit.”
Locaties

"Van jongs af aan heb ik altijd al graag in de gezondheidszorg willen werken. Omdat ik meermaals uitgeloot werd voor studie geneeskunde heeft dit geresulteerd dat ik mijn horizon ben gaan verbreden en inmiddels een brede medische studie en werkachtergrond heb. In mijn huidige functie als Physician Assistant in opleiding kan ik alle opgedane ervaringen, wetenschappelijke kennis en praktische vaardigheden combineren waardoor ik dagelijks met veel plezier mijn werk uitoefen.
Sinds september 2021 werk ik bij Xpert Clinics Orthopedie als Physician Assistant i.o.
Als Physician Assistant (PA) werk ik zelfstandig als medisch zorgprofessional en neem ik taken over van de orthopeed. U kunt mij tegenkomen op de polikliniek, de verpleegafdeling en op de operatiekamer."

Quirien Welmer volgde van 2011 tot 2014 Bsc Human Biology & Sports Science aan Kingston University in Londen. Daaropvolgend voltooide zij de MSc Human Movement Sciences aan de VU Amsterdam. Tijdens deze master startte zij met een versnelde deeltijdopleiding Fysiotherapie bij Hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein (2015-2018). Hierna werkte zij 3 jaar als fysiotherapeut waaronder een half jaar in Oostenrijk. Quirien heeft ervaring opgedaan in zowel de eerste als tweede lijn.

  • AGB code
    04245347
  • BIG nummer
    59925053204
Maak een afspraak
Veelgestelde vragenMaak een afspraak