6 redenen om bij knieartrose naar een focuskliniek te gaan

6 redenen om bij knieartrose naar een focuskliniek te gaan

Vermoedt u dat u artrose in uw knie heeft? Bent u bij uw huisarts geweest en is dat ook zijn diagnose? Of bent u al eerder behandeld voor de artrose in uw knie maar zonder het gewenste resultaat? Dan bent u vast op zoek naar de meest effectieve manier om uw klachten te verhelpen of verminderen. Een focuskliniek voor orthopedische zorg kan om meerdere redenen een goede optie zijn.

Xpert Clinics Orthopedie is zo’n kliniek, gespecialiseerd in orthopedische aandoeningen zoals artrose. In dit artikel delen we 6 redenen om een focuskliniek te overwegen in uw besluit tot behandeling of voor een second opinion. Heeft u vragen over Xpert Clinics Orthopedie of over uw klacht die in dit artikel niet behandeld worden? Kijk dan vooral verder op onze website of neem direct contact op met ons informatiecentrum. Wij helpen u graag verder.

1. Afwachten heeft geen zin

Artrose in de knie gaat niet vanzelf over. Afwachten tot uw pijn vermindert en de stijfheid na bewegen verdwijnt is een optie, maar de slijtage van het kraakbeen in uw kniegewricht herstelt zich niet automatisch. Heeft u daarom al enige tijd klachten, maar bent u hier nog niet voor onder behandeling? Schroom dan niet om uw huisarts om advies te vragen en de optie voor een focuskliniek te bespreken. Hoe eerder de artrose geconstateerd wordt, hoe sneller er gestart kan worden met preventieve en herstellende maatregelen zoals fysiotherapie, pijnstilling of aanpassingen in uw activiteiten.

2. Super-specialisatie

Focuskliniek, de naam zegt het al. Onze ervaren specialisten zijn al jarenlang bezig met maar één ding: orthopedie. Deze specialisten werken in onze 5 vestigingen samen in een orthopedisch team, bestaande uit orthopedisch chirurgen, verpleegkundigen, doktersassistenten, een Physician Assistant en fysiotherapeut. Zo ontstaat er een superspecialisatie in orthopedische klachten, zoals artrose van de knie, en kunnen we voor elke patiënt het ideale maatwerk behandelplan opstellen.

3. Snel geholpen

Indien uw knieklachten toenemen en u hierdoor beperking ervaart in uw dagelijks leven, wilt u snel behandeld worden. In tegenstelling tot grote instellingen zoals ziekenhuizen, zijn wij klein en flexibel en richten we ons volledig op orthopedische zorg. We helpen veel patiënten en hebben een zeer efficiënt zorgproces. Het voordeel voor u? We hebben korte wachttijden, zodat u snel geholpen kunt worden.

4. 100% Vergoed door uw verzekeraar

Bij de overweging om naar een focuskliniek te gaan voor een behandeling, denken sommige mensen ten onrechte dat dit niet vergoed wordt. Xpert Clinics Orthopedie heeft goede afspraken met alle zorgverzekeraars, zodat u behandeld kunt worden voor uw artrose en dit voor 100% vergoed wordt door uw zorgverzekering.

5. Extra persoonlijke aandacht

Xpert Clinics Orthopedie staat voor excellente zorg en daarbij hoort ook aandacht voor u als individu. We nemen de tijd voor een intakegesprek, luisteren goed naar uw klachten en wensen, uw behandelhistorie en stellen dan een behandelplan op maat op. Tijdens uw behandeling en revalidatie helpt de persoonlijke aandacht om u zowel lichamelijk als geestelijk sneller te laten herstellen.

6. Positieve herstelomgeving

Niemand komt graag in een ziekenhuis. Logisch, want in een ziekenhuisomgeving komen vooral zieke mensen. Dat is bij Xpert Clinics Orthopedie anders. Bij Xpert Clinics Orthopedie bent u meer cliënt dan patiënt. U bent niet ziek, maar heeft een lichamelijk probleem. Door u te ontvangen, behandelen en laten revalideren in een positieve, sfeervolle omgeving zijn we ervan overtuigd dat u zich prettiger voelt en sneller herstelt, terwijl u omringd wordt door andere cliënten die met een vergelijkbaar herstel bezig zijn.

Een afspraak maken is zo geregeld

Het belangrijkste is dat u niet met uw klachten blijft lopen zonder er een specialist naar te laten kijken. Heeft u interesse in een behandeling bij Xpert Clinics Orthopedie? Voor het maken van een afspraak heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Heeft u deze verwijzing, dan kunt u contact opnemen met ons informatiecentrum om een afspraak te plannen. Ook kunt u daar terecht met al uw vragen over uw klachten.

Maak een afspraak
Veelgestelde vragenMaak een afspraak