Ervaring
De totale heupvervanging van mevr. Dellenbag

De totale heupvervanging van mevr. Dellenbag

"Samen een nieuwe heup? Ja, gezellig!”

Behoorlijk last met slapen en veel pijn

Mevr. Dellenbag (76): “Mijn vriendin Marianne en ik hadden het volgende gesprek na een leuke filmavond: ‘Ik heb behoorlijk last met slapen op mijn zij en ook overdag veel pijn, ik ga maar eens naar de huisarts…’

Ik heb een hele goede ervaring gehad met dr. Harm van der Vis

‘Hé, dat heb ik eigenlijk ook al een poosje en ik herken het: er is namelijk al eerder een heup bij mij vervangen dus ik vermoed dat dit ons probleem is. Zullen we samen gaan? Ik heb een hele goede ervaring gehad met dr. Harm van der Vis!’

We vonden de persoonlijke en snelle behandeling erg prettig

Zo gezegd, zo gedaan. Het was een bijzondere situatie, waar iedereen leuk op reageerde en medewerking verleende. We vonden de persoonlijke en snelle behandeling erg prettig. We ondergingen bij dr. Van der Vis een totale heupvervanging via de voorste benadering. Na de operatie voelden we ons zeer op ons gemak in de kliniek met geweldige nazorg: de arts en de anesthesist die een paar keer belangstellend langs kwamen, twee verpleegsters die zowel overdag als in de nacht dichtbij waren en goed voor ons zorgden. Daarna twee dagen naar een zorghotel, waar we al snel weer op de been waren!

We lopen weer als een kievit

We vonden ook de informatie, vooraf en achteraf, zeer uitgebreid en hebben er inderdaad een hele goede ervaring aan overgehouden. Blij dat we het gedaan hebben, we lopen weer als een kievit!”

Maak een afspraak

Kampt u ook met orthopedische klachten? Neem dan contact op met ons informatiecentrum. Zij helpen u met al uw vragen, zoeken de snelst beschikbare Xpert Clinics vestiging bij u in de buurt en plannen voor u een consult bij onze specialist.

Neem contact op

Maak een afspraak
Veelgestelde vragenMaak een afspraak