Ervaring
De verstuikte voet van dhr. Kamer

De verstuikte voet van dhr. Kamer

“Dankzij drs. Hoornenborg kon ik de Nijmeegse Vierdaagse lopen.”

Mijn voet had ik al een paar keer verstuikt

Dhr. Kamer (81): “Ik wandel heel veel. Dit jaar wilde ik voor de 16e keer de Nijmeegse Vierdaagse lopen. Voor zo’n vierdaagse moet je heel wat trainen dus ik had voor die tijd al veel gelopen. Daarbij heb ik een paar keer mijn voet verstuikt. De week voor de Nijmeegse Vierdaagse liep ik de 4Daagse van Apeldoorn en op dinsdag kreeg ik last van mijn enkel. Ik ben toen ingetaped op de medische hulppost. Daar kreeg ik te horen: wilt u maandag naar Nijmegen? Dan moet u eerst een paar dagen rust nemen.
 

ik kon snel terecht

Ik wilde heel graag naar Nijmegen dus heb ik op woensdag gebeld naar drs. Hoornenborg. Ik kende hem nog uit het Slotervaart en ik wist dat hij nu in Amsterdam Zuidoost bij Xpert Clinics Orthopedie zat. Ik heb de mevrouw van de receptie het hele verhaal uitgelegd, en ze zei: u kunt morgenochtend bij de dokter terecht. Op donderdagochtend heeft dokter Hoornenborg mijn enkel bekeken en hij zag er verder niets ergs aan. Hij heeft me een spuit gegeven en ik moest een paar dagen rust houden dus dat heb ik gedaan.

 

Ik heb de vierdaagse helemaal uitgelopen

Op maandag ben ik naar Nijmegen gegaan en ben ik aan de vierdaagse begonnen. In het begin had ik nog wat pijn, maar het ging goed. Onderweg in Elst heb ik bij het Kruidvat een kousje gekocht, dat gaf wat extra stevigheid. Ik heb de vierdaagse helemaal uitgelopen.
Ik wil graag een compliment geven dat het bij de receptie zo snel geregeld werd. Ik ben heel blij dat ik meteen geholpen kon worden.”

Maak een afspraak
Veelgestelde vragenMaak een afspraak