Ervaring
De knieoperatie van dhr. Zweers

De knieoperatie van dhr. Zweers

“Je merkt dat iedereen hier met plezier aan het werk is.”

Knieprothese

Dhr. Zweers (59): “In juni 2020 heb ik het ziekenhuis een nieuwe knie gekregen. Helaas ging de revalidatie niet helemaal goed. Toen ik terugging werd ik doorverwezen naar een specialist, maar de wachttijd was daar door corona ontzettend lang. Daarom ben ik naar Xpert Clinics Orthopedie gegaan. Ik woon in het oosten van het land en moest dus naar Amsterdam, maar dat was het zeker waard. Anders was ik pas maanden later aan de beurt geweest.

Opnieuw een operatie aan de knie

Het bleek dat er een lager vervangen moest worden. Tussen het bovenbeen en het onderbeen zit een soort schijf, die was vervangen maar bleek te dun te zijn. Daardoor krijg je een instabiele knie. Dat heeft drs. Hoornenborg goed verholpen. Tijdens de operatie is er een nieuwe schijf tussen gezet en mijn knieschijf is gereviseerd.

Binnenkort weer aan het werk

Het herstel gaat echt fantastisch goed. Ik heb nu een andere fysiotherapeut en dat is fijn. Na mijn vorige operatie ging de fysiotherapeut iets te fanatiek aan de slag. Het ging veel te snel, dat was achteraf niet goed. De fysiotherapeut die ik nu heb heeft veel ervaring en nu gaat het hartstikke goed. Over vier weken wil ik weer beginnen met werken. Als vrachtwagenchauffeur moet ik ook veel sjouwen. Dat ga ik dus rustig opbouwen. Maar ik vertrouw erop dat het helemaal goed komt.

Werken met een glimlach

Als je binnenkomt merk je dat iedereen met veel plezier aan het werk is. Ze doen gepassioneerd hun werk met een grote glimlach, dat is heel rustgevend. En ook heel anders dan in het ziekenhuis. Ook tijdens de operatie waren de verpleegsters gewoon fantastisch. Ik ben dus heel positief over de hele behandeling. Zelf de koffie is lekker!”

Maak een afspraak
Veelgestelde vragenMaak een afspraak