Orthopedisch chirurg

Dr. Michiel van Trommel

Dr. Michiel van Trommel
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
van Trommel, M.F. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“Ik streef ernaar de patiënt sneller en beter van dienst te kunnen zijn met gespecialiseerde artsen, zonder lange wachttijden.”
Specialisaties
  • Knie
Locaties

"Ik houd mij dagelijks bezig met het behandelen van knieproblemen. Mijn specialisaties zijn voorstekruisband reconstructie en halve knie prothesiologie. Hiernaast ben ik voornamelijk bezig met arthroscopie chirurgie.
In 1997 ging ik aan de slag als Chef de Clinique Orthopedie & Traumatologie in het OLVG in Amsterdam. 
In 2009 richtte ik de KneeClinic op, een zelfstandig behandelcentrum gespecialiseerd in eenvoudige tot de meest complexe knieproblemen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de behandeling van de meest complexe vraagstukken in de knie durf ik mezelf wel een expert te noemen. Ik streef ernaar de patiënt sneller en beter van dienst te kunnen zijn met gespecialiseerde artsen, zonder lange wachttijden."

Na het gymnasium ging Michiel van Trommel geneeskunde studeren. Hij specialiseert zich tot orthopedisch chirurg en promoveert later op het herstel van de meniscus. Zijn carrière begint in het Leyenburg Ziekenhuis in Den Haag en het Sofia kinderziekenhuis in Rotterdam. Vervolgens volgde hij in 1996 een fellowship Spinal Trauma op de Spinal Injuries Unit in het Royal National Orthopaedic Hospital in Londen (RNOH). Later deed hij een fellowship bij de Sports Medicine & Shoulder Service van het Hospital for Special Surgery (HSS) in New York.

Michiel van Trommel verschijnt regelmatig in de media. Zo is hij te zien te geweest in SBS Shownieuws, Vinger aan de Pols, Man Bijt Hond en heeft hij meerdere keren aan tafel gezeten bij Harry Mens voor het programma Business Class. Daarnaast schrijft hij columns in de gezondheidsrubriek voor de Telegraaf. Dr. Van Trommel is werkzaam als orthopedisch chirurg in het BovenIJ Ziekenhuis in Amsterdam en de KneeClinic in Haarlem. De KneeClinic is per 2023 overgenomen door Xpert Clinics Orthopedie.

  • BIG nummer
    19024350001
Maak een afspraak
Veelgestelde vragenMaak een afspraak